Пияни мъже нападнаха полицаи и вилняха в сграда на Районно управление

...
Пияни мъже нападнаха полицаи и вилняха в сграда на Районно управление
Коментари Харесай

Пияни мъже нападнаха полицаи и вилняха в сграда на Районно управление в Стара Загора

Пияни мъже нападнаха служители на реда и вилняха в постройка на Районно ръководство в Стара Загора, оповестиха от прокуратурата.

Сигналът за случая е получен на 6 август. Според първичните данни подателят се е държал нападателно по телефона, обяснил, че е пред дискотека в града и има потребност от здравна помощ.

Установени са двама мъже - на 51 и 22 години. Предявени са обвинявания по отношение на двамата за нанесени леки телесни повреди на тримата полицейски чиновници по хулигански подбуди и за унищожаване и разваляне на непознати движимости.

Те се намирали в нощно заведение и били във видимо нетрезво положение. Единият се е почувствал зле и бил извикан екип на " Спешна помощ ". При идване на медиците и полицейските чиновници двамата обвинени те викали, блъскали, обиждали и отправяли закани за разпра към медицинския екип и към органите на реда.

След като били отведени в постройката на Първо РУ те счупили стъкло, деформирали са алуминиева входна врата на фоайето на първия етаж и железна врата на арестно помещение.

Единият от тях е осъждан през 2022 година за нанесена телесна щета. Предстои да им бъде поискан постоянен арест.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР